Doprava zadarmo od 300 €

    Produkty

    Nenašla sa žiadna zhoda

Kategórie

Nenašla sa žiadna zhoda

Značky

Nenašla sa žiadna zhoda

Nájdete nás Školská 619/1A, 922 02 Krakovany
Zavolajte nám 0948 985 024 Napíšte nám info@rajbazenov.sk

Ochrana osobných údajov

Oboznámenie so spracúvaním osobných údajov, podľa zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Identifikačné údaje prevádzkovateľa:

MINERAL-AQUASERVIS, spol. s r. o., so sídlom Školská 619/1A, 922 02 Krakovany, IČO: 36247227 (ďalej len „Prevádzkovateľ“), ktorá je prevádzkovateľom e-shopu www.rajbazenov.sk.

Kontaktné údaje:

Ak sa potrebujete na nás obrátiť ohľadom spracúvania osobných údajov, môžete sa s nami skontaktovať na tel. čísle 0910 970 701 alebo e-mailom na: julka@maqs.sk.

Účel spracúvania osobných údajov: 

Spracovanie údajov pre www.rajbazenov.sk: 

Poskytovanie služieb e-shopu a plnenie zmluvy

Registrácia a objednávka v e-shope

Na internetovej stránke www.rajbazenov.sk (vytvorenie a spravovanie osobného účtu), vaše osobné údaje v rozsahu fakturačné údaje, meno, priezvisko, e-mail, telefón, korešpondenčná adresa potrebujeme pre možnosť zaslať vám objednaný tovar.

•    Adresa trvalého bydliska (ulica, popisné číslo, PSČ, mesto, štát)

•    Doručovacia adresa (ulica, popisné číslo, PSČ, mesto, štát)

Vedenie účtovníctva

Ak ste naším zákazníkom, vaše osobné údaje (fakturačné údaje) potrebujeme, aby sme vyhoveli zákonom stanoveným povinnostiam na vystavenie a evidenciu daňových dokladov.

Vytvorenie obchodného styku

Takisto na vytvorenie obchodného styku (vytvorenie objednávky, dodanie objednávky, evidencia v obchodnej databáze zákazníkov, evidencia objednávok na riešenie prípadných reklamácií).

Marketing – zasielanie newslettera

Vaše osobné údaje e-mail, meno, priezvisko, pohlavie, na aké údaje klikáte v e-maile, ako často otvárate nami zaslaný newsletter, zasielanie reklamných informácií.

Ak ste naším zákazníkom, robíme tak z oprávneného záujmu, lebo dôvodne predpokladáme, že vás naše novinky zaujímajú, a to po obdobie 5 rokov od poslednej objednávky.

Ak nie ste naším zákazníkom, zasielame vám newsletter na základe vášho súhlasu od jeho udelenia.

Pokiaľ zistíme, že tretia strana robí niečo zaujímavé, radi jej prácu alebo informáciu sprístupníme aj vám. V oboch prípadoch môžete súhlas odvolať použitím odhlasovacieho odkazu v každom zaslanom e-maile (newsletteri).

Fotografie a videozáznamy zo súťaží

Na niektorých našich akciách alebo súťažiach robíme foto alebo video dokumentáciu. Fotografie používame v propagačných materiáloch. Videozáznam slúži účastníkom vidieť zdokumentované žrebovanie alebo akciu. Ak by ste nechceli byť na záznamoch, dajte nám vedieť prostredníctvom našich kontaktných údajov vopred.

Cookies a Google Analytics

Pri pozeraní našich webových stránok zaznamenávame vašu IP adresu, ako dlho sa na stránke zdržíte, a z ktorej webovej stránky prichádzate. Používanie cookies na meranie návštevnosti webovej stránky a prispôsobovanie zobrazenia webových stránok vnímame ako svoj oprávnený záujem správcu, lebo veríme, že vďaka tomu vám môžeme poskytovať lepšie služby.

Zabezpečenie a ochrana osobných údajov

Chránime osobné údaje v maximálne možnej miere pomocou modernej technológie, ktorá zodpovedá stupňu technického rozvoja. Chránime ich, ako keby boli naše vlastné. Prijali sme rôzne možné technické opatrenia, ktoré zamedzujú poškodeniu alebo zničenie vašich osobných údajov a udržujeme ich.

Poskytnutie osobných údajov tretím stranám, spoločnostiam (ďalej len „Sprostredkovatelia“).

K vašim osobným údajom majú prístup naši zamestnanci alebo spolupracovníci, ktorí sú zaviazaní mlčanlivosťou a sú preškolení v oblasti bezpečnosti spracovania osobných údajov.

Väčšinu spracovateľských operácií zvládame sami a nepotrebujeme na to tretie strany.

Na zaistenie niektorých konkrétnych spracovateľských operácií, ktoré nedokážeme zaistiť vlastnými silami, využívame služby a aplikácie spracovávateľov, ktorí sa na dané spracovanie špecializujú a sú v súlade s GDPR.

Poskytovatelia platformy:

Facebook – FB pixel

Google – Google Analytics

Smartemailing – newsletter systém   

Je možné, že v budúcnosti sa rozhodneme využiť ďalšie aplikácie či spracúvateľa na uľahčenie a skvalitnenie spracovania. Sľubujeme, že v takom prípade pri výbere budeme na spracovateľa klásť minimálne rovnaké nároky na zabezpečenie a na kvalitu, ako keby sme to robili pre seba.

Vaše práva v súvislosti s ochranou osobných údajov

V súvislosti s ochranou osobných údajov máte nasledovné práva. Ak budete chcieť niektoré z týchto práv použiť, skontaktujte sa, prosím, s nami prostredníctvom e-mailu uvedeného vyššie ako kontaktný e-mail.

Máte právo na informácie, ako spracúvame osobné údaje a čo predstavuje túto stránku.

Vďaka právu na prístup nás môžete kedykoľvek vyzvať a my vám v lehote 30 dní doložíme, aké vaše osobné údaje spracúvame a prečo.

Pokiaľ máte zmeny v osobných údajoch, máte právo na doplnenie, resp. na zmenu týchto údajov.

Právo na obmedzené spracovanie môžete využiť, ak sa domnievate, že spracúvame vaše nepresné údaje, ak máte pocit, že vykonávame spracovanie nezákonne, ale nechcete všetky údaje zmazať alebo ak ste vzniesli námietku proti spracovaniu.

Obmedziť môžete rozsah osobných údajov alebo účel ich spracúvania (napríklad odhlásením sa z newslettera obmedzujete účel spracúvania na zaslanie obchodných informácií).

Právo na výmaz (byť zabudnutý)

Vaším právom je právo na výmaz alebo byť zabudnutý. Nechceme na vás zabudnúť, ale pokiaľ si to budete priať, máte na to právo. V takom prípade vymažeme vaše osobné údaje zo svojho systému aj zo systému čiastkových spracovateľov záloh. Na zaistenie tohto práva na výmaz potrebujeme 30 dní.

V niektorých prípadoch sme viazaní zákonom a musíme evidovať vystavené daňové doklady (objednávky, faktúry, zmluvy atď.) počas lehoty, ktorá je stanovená zákonom. V tomto prípade teda zmažeme všetky osobné údaje, ktoré nie sú viazané iným zákonom. O dokončení výmazu vás budeme informovať e-mailom.

Sťažnosti adresované Úradu na ochranu osobných údajov

Ak máte pocit, že s vašimi údajmi nezaobchádzame v súlade so zákonom, máte právo so svojou sťažnosťou obrátiť sa na Úrad na ochranu osobných údajov. Budeme veľmi radi, ak o tomto podozrení najprv informujete nás, aby sme s tým mohli niečo urobiť a pochybenie napraviť.

Odhlásenie odberu newslettera a obchodných informácií

E-maily s inšpiráciou, článkami, produktmi a so službami vám zasielame, lebo ste naším zákazníkom, na základe vášho oprávneného záujmu.

Ak nie ste naším zákazníkom, zasielame vám newsletter na základe vášho súhlasu.

V oboch prípadoch môžete ukončiť odber našich e-mailov stlačením odhlasovacieho odkazu v každom zaslanom e-maile.

Mlčanlivosť

Uisťujeme vás, že naši zamestnanci a spolupracovníci, ktorí budú spracúvať vaše údaje, sú povinní zachovávať mlčanlivosť o osobných údajoch a o bezpečnostných opatreniach. Táto mlčanlivosť trvá aj po skončení záväzkových vzťahov s nami. Bez vášho súhlasu nebudú vaše osobné údaje vydané žiadnej inej tretej strane.

Tieto zásady spracúvania osobných údajov platia od 25. mája 2018.

Rajbazenov.sk

Rajbazenov.sk

Sme dodávateľ bazénov a bazénových technológií. Na našom e-shope rajbazenov.sk nájdete všetko pre bazény.

Najnovšie články

Všetky články

Zazimovanie bazéna II

S príchodom chladného počasia treba bazén chrániť, ale ako začať? Máme pre...

Ako na správnu údržbu vášho bazéna?

Zadovážili ste si bazén a tešíte sa, že v ňom strávite horúce dni? V te...

Zazimovanie bazéna I

Hoci len nedávno sme si užívali horúce letné dni, čas je neúprosný a už tu...

Táto webstránka používa súbory cookies

Na prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby.

Potrebné

Štatistiky

Marketing

Potrebné
Potrebné súbory cookie pomáhajú vytvárať použiteľné webové stránky tak, že umožňujú základné funkcie, ako je navigácia stránky a prístup k chráneným oblastiam webových stránok. Webové stránky nemôžu riadne fungovať bez týchto súborov cookies.
Štatistiky
Štatistické súbory cookies pomáhajú majiteľom webových stránok, aby pochopili, ako komunikovať s návštevníkmi webových stránok prostredníctvom zberu a hlásenia informácií anonymne.
Marketing
Marketingové súbory cookies sa používajú na sledovanie návštevníkov na webových stránkach. Zámerom je zobrazovať reklamy, ktoré sú relevantné a pútavé pre jednotlivých užívateľov, a tým cennejšie pre vydavateľov a inzerentov tretích strán.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré môžu byť použité webovými stránkami, aby zefektívnili užívateľovu skúsenosť.

Zákon hovorí, že môžeme ukladať súbory cookie na vašom zariadení, ak sú nevyhnutné pre prevádzku týchto stránok. Pri všetkých ostatných typoch súborov cookie potrebujeme váš súhlas.

Táto stránka používa rôzne typy cookies. Niektoré cookies sú tu umiestnené službami tretích strán, ktoré sa objavujú na našich stránkach.

Svoj súhlas so Zásadami cookies môžete kedykoľvek zmeniť alebo odvolať na našej webovej stránke.

Získajte viac informácií o tom, kto sme, ako nás môžete kontaktovať a ako spracovávame osobné údaje v našich Zásadách ochrany osobných údajov.